Annons från Inekogruppen AB

”Äntligen slipper jag mina magproblem!”

Ulrika Sjögren är bara en av närmare en miljon kvinnor som regelbundet lider av magproblem. "Nu slipper jag magsmärtorna och kan äta vad jag vill tack vare ett naturligt laxermedel" berättar hon.


10 procent av alla 40 åringar och varannan person i 60-årsåldern har tarmfickor. Det är en liten utbuktning på tarmslemhinnan som vid inflammation ger upphov till akuta buksmärtor. Orsaken till bildning av tarmfickor är trög avföring eller förstoppning.

– Jag har haft en tarmficka i två år som blir inflammerad flera gånger i månaden. Det blir stopp i tarmarna som svullnar upp och det gör fruktansvärt ont. Då måste jag åka in till sjukhuset för att tömma tarmfickan, berättar Ulrika Sjögren, 36 år.

Tarmarna behöver laxering

Magbesvär leder ofta till problem med tarmtömning och då kan man behöva laxering.

– Eftersom tarmarna kan komma igång igen med laxermedel har min läkare skrivit ut laxerande läkemedel, men de kan jag inte ta regelbundet eftersom de irriterar tarmarna och gör att jag får ont i hela tarmsystemet, säger Ulrika.

Vanliga biverkningar på laxerande läkemedel är illamående, buksmärtor, diarré och magkramper.

Resultat direkt

– Vid min senaste sjukhusvistelse blev jag tipsad om CleanseMore, ett naturligt tillskott för att laxera tarmarna, utan biverkningar. Jag blev förvånad att redan den första tabletten gav en så bra effekt. Jag tog den på kvällen och märkte resultat redan dagen efter, berättar hon.

Fick tillbaka aptiten

– När jag fick problem med tarmfickan var jag tvungen att minska glutenintaget, inte på grund av allergi, utan gluten blir som klister som fastnar i fickan i tarmen. Det gjorde att älskade rätter som pannkakor, fish and chips och bröd fick strykas. Men numera kan jag ibland unna mig precis vad jag vill och bara ta en CleanseMore direkt efter maten. Det har gett mig aptiten tillbaka och att jag slipper tänka på vad jag äter. Det vill jag gärna tipsa andra om som sitter i samma sits, säger Ulrika.

Underhåller tarmarna

CleanseMore rekommenderas också för ett fortlöpande underhåll av en normal tarmfunktion eftersom det innehåller ämnen som verkar mot trög mage och förstoppning. Bland annat magnesium som många idag har brist på eftersom våra livsmedel är utarmade.

– Jag började ta CleanseMore i våras och sedan dess har jag inte behövt söka läkare för mina tarmar, säger Ulrika.

CleanseMore finns att köpa på hälsokostbutik eller direkt via nätet.

Köp CleanseMore här!